Nye profilinnlegg

Hei. Jeg skal lage meg dam. Men veit ikke helt ossen jeg skal gå fram. Noen som har tips og vil kanskje hjelpe meg litt på veien? Takk på forhånd
Torstein
Hvordan går det med prosjektet, ser du ikke har fått svar?
KirstenK
Tror nesten du må legge det ut som ny tråd på forumet. Litt om du har noe ideer om dammen, størrelse, fisk eller ikke fisk, planter, dybde, omgivelser og hvor i landet. Tenker da på temperatur feks om sommeren og vinteren. Kirsten
Hei

Takk for sist. Jeg har tenkt litt mer på dialogen rundt karantene for fiskene fra Japan. Om du kjøper fisk hos ulike oppdrettere - hvordan gjør du det med karantene da? Om du putter alle de samme sted er det jo stor sjanse at de blir smittet av hverandre?

Mvh Anneke
Hei, vi glemte å vipse penger for det vi kjøpte hos Torild og Jan i dag. Hva var vips nummeret vi skulle bruke? Hilsen Astri.
KirstenK
Vippsnummeret til foreningen er 506199 :)
hei skal til nesodden på lørdag formiddag passer det og ta en titt på dammen din da ?tenkte og innom tropex og kjøpe litt og videre innom koi auksjomen

mvh
Hans Ole
LarsU
Det er folk hjemme så det er bare å ta en tur, jeg drar en tur i nabolaget ditt Åkvåg for å sette ut båten i helgen
Har målt andre parameter og de er ok, har ikke gjort noe vannutskiftning. Bør jeg bare ha litt mer tolmodighet eller burde jeg gjøre en eller annen justering.
Mvh Annkee
Reactions: Arne
Hvis du har litt høy dose kan det være at bakteriene ikke tåler den høye konsentrasjonen, jeg ville byttet ut 50% av vannet og målt nivået da. Du bør ned mot 0,2-0,5mg pr L i starten for å få det i gang, hvis du da måler nedgang kan du tilsette litt til slik nivået kommer opp på det samme.
Hei, setter pris om du har mulighet til å gi noen råd :). Jeg har for ca tre uker siden begynt med salma salmiakk prosjektet i bilofilteret. Det er 300 l helix og ca det samme vann, god lufting og rundt 21 grader i en kubikk tank. jeg helte ca desiliter av salma i. Jeg har målt en gang i uken og det er fremdeles absolutt ikke noe bedring. Raser rett opp i mørkegrønn.

Mvh Anneke
Hei! Takk for i går, kjempehyggelig å prate med deg og så artig at dere også har interesse for dam og koi Vi tar gjerne en tur å ser på dammen deres, si i fra når det passer at vi kommer. Vi har ferie nå og kommer til å være i Vikersund denne og neste uke. Klem fra Astri.
Torild
Hei. Har sendt meld.Kaffen er klar kl1300 i dagTorild
Hei Arne

For at jeg og Jørgen skal kunne få fullt med så trenger vi til gang til styreforumet
Jeg er en veterinær og jeg jobber på norske veterinærinstitutet hovedsakelig med laks. Men jeg har jobbet som akvarist i flere år før jeg ble veterinær og så har jeg en sterk interesse for akvariet og hagefisk medisin.

Jeg har bodd I Norge circa ett år og så snakke jeg norsk ikke så bra. Med jeg går til norsk kurs og blir stadig bedre. Hvis jeg ikke forstår vi kan snakke på engelsk eller italiensk!
det er bra og høre:)får se om jeg får tid til og ta en tur opp til deg og titte på prosjektet:)
hei alle dam elskere.Bygget meg en dam i fjord. Legge ved et bilde av fiskene og et av dammen.Fra mai
skal ta noen bilder i morgen nå som dammen ser litt bedre ut.
Hei er på hytta nå og lurer på om du er hjemme i morgen onsdag? PS kommer ikke gjennom på mobil
Ja det skal jeg gjøre. Hadde hvert hyggelig om Arne og Anders kan bli med på Søndag. Vi snakkes.
Hei Thore! Jeg får ikke anledning til å dra til årsmøtet på lørdag. Har du mulighet til å ta med min vekstkonkurransefisk til meg så kan jeg hente den på søndag? Kanskje kan Arne og Anders bli med også? Mvh. Ulrik
Har fri frem til Torsdag. Så det passer alle dager frem til da.
Ja du kan se på de da.