Vår hagedam

ragnar

Ser ikke noe egg.. men det er så flott at dammen er "opp å går " filter virker, dammen er i balanse og fisken stortrives .
Ikke noe bilde,
"Den opplastede filen er for stor til at serveren kan behandle den."

ragnar

Mistet den fineste kohaku igår...
Et forferdelig vær på Sokna igår. Strømmen var borte i 4 timer og den største fløt med buken opp når jeg kom hjem. Den pustet og jeg satt i dammen i timer med fisken over luftesten men den klarte ikke, ble svakere og svakere... etter avsluttet åpnet jeg den ser ut som fett, luktet fælt... OBS. Sterke bilder!!
20210608_220452.jpg20210608_220225.jpg

Jeg vil tro, uten å på noen måte være sikker at dette er en svulst. Jeg var inne på veterinærinstituttet for noen år siden og så litt på noen bilder av obdusert fisk.
Og dette lignet på en svulst der man ser sammenvoksing av mange av organene i magen. Og etterhvert blir det betennelse fordi ting slutter å virke.
Eller så kunne det og ligne på fisk som har gått på for fet fortype. Feks hvis karper blir foret med ørret/laksefor.