Treff i 2018

Konk.jpg Vi er et stykke ut i året, og har avholdt to møter, og her er starten på en tråd som vil bli oppdatert fortløpende.

Nå er det planlagt fler treff, men noen fler detaljer må på plass på noe av dette.
Og er det noe som har lyst til å ha et treff hos seg er det bare å ta kontakt, enten med en av oss i styret, eller på kontakt(@)norskhagedamforening.no
Vi håper også å ha åpne dager hos forhandlere, men vi kommer tilbake til dette hvis vi får dette til.
Det skal klaffe for både forhandlere og noen fra oss som må stille opp.
Sommeren er en travel tid for oss hagedameiere.

Juni:
logo.png
Åpen dag hos Aquaworld Lørdag 30 Juni kl 12- 15
Flest mulig fra styret vil være der og gi råd til kunder og nybegynnere som ønsker råd fra oss.
Aquaworld gir følgende rabatter denne dagen, til oppmøtte betalende medlemmer av Norsk Hagedamforening: 25% på fiskefor og et utvalg pumper og filtre (Noen få unntak)
Dette er jo et svært godt tilbud og her er det penger å spare for de som enten har mye fisk eller driver å lager seg dam. Løp og kjøp!!
Tom i Aquaworld fyrer også opp grillen og spanderer pølser og drikke.

Juli:
forside1.png
Åpen dag hos Tropex lørdag 14 Juli kl 13-?
Det blir omvisning i det nye drivhuset, og det skal slippes ut STOR koi på over 80cm!!
Disse har gått hos vårt medlem Thore Green og slippes ut når vi er der.
Det skal også informeres litt om foring, fortyper og hvordan få god vekst.

August:
Åpen dag hos Torild og Jan Søndag 19 august kl 13-16
Adresse. Heggenveien 259. 3370 Vikersund med gode parkeringsforhold.
Denne dammen bør alle få med seg også for blomsterelskere. Torild og Jan har historiske roser, og masse stauder samt selv sådde sommerblomster som kler dammen og området rundt.
vikersund.jpg

September:
-----------------

Sist redigert av en moderator: