The 1 Million gallon koipond

Haab

De siste dagene har antallet som kommer til fôringsplassen økt fra 2 til 8-ish. Men det er småfisk over hele dammen inni plantene. Det er derfor håpløst å anslå et antall. Men det er mange av de 🙂

Haab

Gråhegre - what to do?

Akkurat når alt gikk riktig vei. Alle ifiskene overlevde vinteren, hundrevis av fjorårets yngrl har blitt 10+ xm, og ny lek i full gang

Da dukker 3 hegrer opp. Slik jeg oppfatter det, står de og plukker de minste fiskene fra vannkanten. Er det riktig? Noen ide om hva jeg kan gjøre for å holde de unna?

Siden dammen er 2 mål stor, er det umulig å legge nett over dammen. Kanskje fiske tråd langs gjerdet?

Er det noe poeng å sette opp et slik "rovfugleskremsel'? Det skremmer vel egentlig kun duer, måker etc? Tenkte den originale "Hawken" som flyr 13 m opp i lufta ...