Tapa talk

Haab

Hei
Jeg finner ikke noen poster om det er vurdert å gjøre forumet tilgjengelig fra Tapa Talk. Jeg er ikke ekspert på temaet selv, men jeg ser hvor mye enklere det gjør det å poste bilder og oppdateringer fra mobilen. I dag lastet jeg opp 15 bilder fra min mud pond på min tråd hos Koiphen ila 2 min direkte fra mobilen, mens jeg rett og slett ikke orker å oppdatere noen tråd her fordi det tar for lang tid.

Min påstand er at aktiviteten her på forumet ville økt betydelig dersoom det ble lagt til rette for mobilbruk.

Jeg personlig ville vært villig til å spytte noen ekstra kroner i klubbkassa øremerket til dette formålet :)

Mvh Hartvig

eidsvold1814

Hei