Spm angående meldinger

Hagedam

Member
Vet jeg kommer med et dumt spørsmål nå men hva er grunnen til at har mulighet for maks 10 meldinger om sender melding privat til et annet medlem f.eks ? Skyldes det at tar for stor plass på en server eller noe om folk har mulighet til å sende flere enn 10 ?

KirstenK

Gjelder dette om du sender meldinger til en person etterhverandre, eller får du problemer ettersom du hare rukket opp til 10 meldinger til samme person, med andre meldinger i mellom? Har ikke støtt på problemet før.. Men kanskje betalende medlemmer burde kunnet få flere meldinge i grense?

Hagedam

Member
Når jeg har sendt/mottat 10 meldinger blir boksen full og jeg får f.eks ikke sendt flere melding før jeg har slettet noen gamle.

KirstenK

Som Senior Medlem, så får du nok bare 10 meldinger, nå husker jeg ikke hva begrensningen er når man er betalende, men tror det er 200 - 250? Men det er jo en bra fordel;)

Fiskesmurf

Om du sletter de meldingene du har i "Innboks" og i "Sendte meldinger" vil du kunne sende/motta flere meldinger.

Begrensningen ligger i hvor mange meldinger du kan ha lagret i meldingsboksen din.

Som Kirsten nevner, så er det begrenset kapasitet for de som bare har registrert seg som bruker av forumet uten å være betalende medlem i foreningen.

Man får bl.a tilgang til større kapasitet når man melder seg inn som betalende medlem i foreningen.

Så....velkommen inn som medlem ;)

Sist redigert: