Skimmer og bunndren på samme rør?

Torgeir

New Member
Holder på å legge 110mm rør fra bunndren til Sieve.
Kom på underveis at jeg kanskje kan sette på ett T-stykke til ett skimmer? Vil det går greit eller må jeg ha noen styring på dette i form av ventiler?

eidsvold1814

har du flere uttak på sieven ville jeg uten tvil lagt egne rør til både skimmer og bunndren,med ventiler på begge,med t-løsning bør du jo også ha to ventiler :)

Torgeir

New Member
Nei, det er bare ett uttak på Sieven. Derfor er jeg litt usikker på om vannet vil gå begge veier.

tgreen

Her påstår jeg at skal det fungere så må du ha en ventil på både bunndrenet og overflate skimmer.
Du må ha mulighet til å regulere flowen på begge deler. Hvis ikke så hvil det mest sannsynlig ikke virke slik du hadde tenkt og håpet.

LarsU

Jeg har denne løsningen, men da med skyveventiler på begge innganger. Skimmer står fult åpen og bunndren er snevret inn for å få nok flow på skimmer. Funker bra 😊