Salt behandling

bert

Gutter det er anti klumpings middel i salte fra felleskjøpet og avbildet sekk som er vist har de hatt de siste 10 år, jeg vet det, derfor skriver jeg det. :mad:

LarsU

Har brukt Jozo havsalt heletiden, men finner ikke datablad, mistenker at det inneholder antiklumpemiddel. Noen som vet?😬
682F3F28-C529-4353-B55A-1E99A42DAB1F.jpeg

Det skal i såfall merkes med E535 eller et annet Estoff..
På posene til felleskjøpet står det under 5ppm, så ikke sikkert det er skadelig for en behandling, men jeg vet at i noen doser er det skadelig for gjellene til feks ørret.
Nå er koi på mange områder mer hardfør, men hvis det er lett å få tak i uten dette velger jeg nok det.

Dessverre er jeg sikker Kjetil..
Her er baksiden på posen..

havsalt.jpg

Men det er mulig det er mulig å få uten dette. I fjor hadde de hvertfall uten dette på Felleskjøpet på Bjørkelangen. For da sjekket jeg posens innholdsfortegnelse.
Hvis jeg har igjen en pose skal jeg legge ut bilde, men det viktige budskapet her må jo være å sjekke innholdet på posen.

Fondammen

Lars du må nok bruke det i maten 😊kjøpe 16 kg på kiwi før artiklene her hadde en sekk fra biltema jeg brukte 😀20200310_181333.jpg20200310_181345.jpg