Noen som selger damplanter?

Kai

New Member
Jeg skal begynne å plante i hagedammen. Dette er helt nytt for meg. Så jeg er åpen for tips og råd. Først og fremst lurer jeg på om noen selger damplanter, eller tips om steder som selger og er flinke.
MÅ damplanter f.eks gress stå i jord? Hvilke planter egner seg til dybde ca 30 cm? Ønsker fortrinnsvis gress og liljer/flytende blader.

Mvh Kai

Vil tro at både Tropex og Aquaworld har planter inne nå.

hans-ole

Er stadig privat personer som selger planter på Finn vis tropex og aquaworld er langdt unna deg så Evt følg med der og men det jeg har sett er samme priser og mere en butikkene

eidsvold1814

vet ikke hvor du bor jeg,mulig jeg har noe i den gamle damsumpen min hvis jeg får sjekka, du kan få gratis hvis du er i nærheten av Eidsvoll,iriser,dunkjevle

Om du ser bort fra vannliljer, finner du di beste vannplantene i norske tjern om du søker å leter litt .
Disse avleggere gis bort mot henting 😀
Veldig mange villige vannplanter og flyteplanter er desverre pr nå forbudt og importere.