Noen som kan anbefale en vann måler?

hans-ole

Har forandret og bygd på dammen så masse fra starten av at jeg ikke Har ide om vann mengde lenger noen som har en vann måler og anbefale hadde vært kjekt og vist hvor mye vann det er oppi dammen

Om du skal fylle dammen er det også et enkelt triks som er veldig nøyaktig .
Fyll en 10liter bøtte eller feks 50liter balje med vann . Ta tiden vannslangen bruker på dette, deretter tar du tiden på hvor mange timer det tar å fylle dammen .
Kalkulator anbefales 😀.
NB
Har du eget Borehull bør du fylle flere bøtter før du regner ut snitt fordi trykket er noe forskjellig .
Har du offentlig vann er trykket stort sett det samme hele tiden.
Ellers er det alltid kjekt med en måler om du finner den når det trengs.
Jeg har aldri eid en vannmåler 👍

hans-ole

Om du skal fylle dammen er det også et enkelt triks som er veldig nøyaktig .
Kalkulator anbefales 😀.
NB
Har du offentlig vann er trykket stort sett det samme hele tiden.
Ellers er det alltid kjekt med en måler om du finner den når det trengs.
Jeg har aldri eid en vannmåler 👍

Ja vett jeg kan gjøre det slik men er redd det blir unøyaktig vis man eks tapper vann andre steder sammtidig ?

Jeg har en vannmåler og om du bør langt unna kan jeg sende den i posten til deg. Håper du returnerer den om ikke for lenge også :)

hans-ole

Takker for til budet men bare kjøper meg en lurte bare på om noen hadde en og anbefale til en grei pris 👍

Ottar Bang

Har og den fra Aquawourld funker greit. Eneste minuset er at den ikke kan nullstilles. Men selv jeg med mine enkle mattekunskaper klarer dette greit.

eidsvold1814

kjøpte først gardena sin,som mange sier er bra,mulig jeg var uheldig,min gardena måler var ikke nøyaktig,endte opp med samme vannmåler som ottar og håkon og er veldig fornøyd med den,selv om den ikke kan nullstilles,men da må man hvis man har dårlig kortidsminne,hehe skrive opp på en lapp når man bruker den hver gang hva den står på:)

hans-ole

Har og den til gardena den stoler jeg ikke på så den kan jeg bare kaste 👍