noen som har sånne kruker/urner det kommer vann ut av el div dam decor de vil selge ?

hans-ole

er lite utvalg her hjemme i butikkene av sånne ting så prøver lykken her
noen eks bilder har dere noe annet dere vil selge så si i fra så ser jeg om det er av interesse

78204_SpillwayBowl_Environment.jpgMedium-Stacked-Slate-Urn-LFK.jpgMongolian-Basalt-Columns-Set-of-3-LFK.jpgs-l1600.jpgs-l1600gfhjtr.jpgs-l1600tjutyj.jpg

Det bilde med disse 3 søylene har jeg laget selv.
Dro innom en anlegsgartner og fikk 3 kantstein 20x20cm i forskjellige høyder
Så dro jeg innom Ramirent og leide en god betongdrill med langt 32mm bor.
Tok litt tid å lage men kostet ikke alverden.
Disse skal brukes i utstillingen ute, så er ikke for salg .

Ellers har vi 3 figurer det kommer vann ut av , med lite forfilter .
Står på side 25 i katalogen vår

Sist uke fikk vi inn store sorte boller i diameter 80cm og 100cm fra Krifon , veldig god kvalitet.
Dette er varer vi kun selger i butikken om dagen. Kommer først i nye nettbutikken.

Ellers er det med litt fantasi mye emner som kan brukes til vannkunst i en hage.
Jeg tenker selv å besøke en tomt under spredning og tigge en stor stein med borehull i og plassere denne et passende sted der vannet kommer opp igjenom steinen.