Noen som har en DYI på pumpekammer?

Jan-Erik Vian

Er så lei av å ta ut frosk som har blitt maltrakter inne i pumpa, så jeg tenkte at ett pumpekammer må jo kunne løse dette. Dammen er pumpeført med ett omvendt bunndren. DYI pumpekammer eller andre triks/tips tas mot med takk :)

Hva skal du med omvendt bunndren egentlig ?
Bruk gitter som følger pumpe.

En pumpekum er helt ok , men du kan jo uansett ikke bruke dette omvendte bunndrenet på Ø 50
Må nok ha 110 inn ( evt 2x75mm ) i pumpebrønn og sette gitter på pumpen ellers kommer frosken i pumpe nok en gang.

Jan-Erik Vian

Hva skal du med omvendt bunndren egentlig ?
Bruk gitter som følger pumpe.

Takk for svar. Pumpa er en Sequense 18000 som er tørr montert.
Strainer Basket er ett alternativ, har du i butikken?