Midtstilt tekst

Isbjørn

New Member
Er det mulig å justere teksten slik at den står til venstre i stedet for midtstilt? Det er utrolig slitsomt å lese, synes jeg.

Når du skal skrive et innlegg er det bare å bruke verktøyene som er i linja over der du skriver. Du kan høyrestille tekst og bytte fonter etter eget ønske.​

Har laget et lite "printscreen" av de funksjonene jeg bruker mest.
Håper de er til litt nytte​

Isbjørn

New Member
Takker :) Da vil det si at jeg kan ha alle innleggene mine venstrestilt, men andres innlegg er midtstilt? Kommer teksten automatisk på midten, eller er det hver bruker som gjør det slik?​

Desverre må hver bruker gjøre dette selv, hver gang.. Ja det er tungvinnt, og litt dumt. Men vi har ikke helt funnet ut hvor man retter opp akkurat dette i systemet.
Vi håper å kunne bruke mer tid på dette til vinteren..​

Ja tror alle er enige om det Isbjørn, men som sagt dette var ikke gjort i en håndvending å finne ut av.
Men håper vi finner ut av det når kveldene blir lange og dammen ligger med en kappe is på seg :)