Mark?

Harald Vågene

I dag under foring var det en av gullfiskane som hadde en lang kvit "del" ut av munnen. Sikkert 2 cm. Den svømte lenge rundt med denne, og såg ikkje ut til å klare å ete nokke. Seinare har eg ikkje sett dette igjen, men lurer på kossen en kan vite om der er mark i dammen? Og eventuelt kva ein kan gjere for å fjerne dette. Eg har vatn frå eige borehol, og skifter en stor del fleire ganger om sommeren, i tillegg til renseanlegg.

Harald Vågene

Nei, det var en tjukk "tråd" ut munnen, om trent som den hold på å ete nokke som den ikkje fekk ned. ca 2-3 mm tjukkt og kanskje 2 cm langt som stakk ut. Men skal følge med om det kjem igjen og prøve dra det. I stad starte det med ei voldsom regnbyge, så eg måtte stikke inn. :)

LarsU

Hør