Møte/kurs Lørdag 23 mars

Sted: Kunnskapsbyens hus, Kjeller, rett utenfor Lillestrøm. Kl 13.00 Lørdag 23 Mars.
Adr: Gunnar Randers Vei 24, 2007 Kjeller

Her er link til google maps.

Vi ordner slik at alle kan parkere gratis, så kom inn og få lapp og en liten forklaring på hvor dere kan stå parkert.

Det er nesten blitt en tradisjon å avholde et kurs/møte i mars som skal lære oss dam/koi-nerdene noe vi kan bli enda mer nerdete av 😊
Nå hadde vi tenkt å lære oss hvordan vi kan «lese fremtiden» til våre koi allerede som ettåringer.

Når du står i butikken, eller hos koioppdretteren, hvordan kan du vite hvordan denne lille fisken vil se ut om noen år?
Vel vi kan ikke love at du vil være sikker på dette selv etter vårt kurs, men vi tror det er mulig å lære en del ting vi skal se etter, og hva vi bør unngå å kjøpe.
11738

Stefan Malm er godkjent koidommer, og har i mange år interessert seg for nettopp dette.
Nå kommer han til oss for å lære oss denne kunsten.
11739

Vi kommer også til å fortelle og vise bilder fra årets koitur til Japan.
På denne turen ble det handlet mer koi enn på noen av de andre turene, og vi var en stor gjeng som dro av sted. Så her samler vi info fra mange reisende.

Det blir servert noe enkelt å spise i pausen.
For å dekke noe av utgiftene koster dette 400Kr for betalende medlemmer og 600kr for andre.

Kontonummer er : 1870 46 03963, eller Vipps nr: 506199. Kan også betale kontant på kurset

Vi regner med at vi er ferdig 16.30 - 17.00

Gi beskjed på mail til kontakt(@)norskhagedamforening.no PS: ta vekk klammene, de er satt der for at ikke automatiske mailadresse-støvsugere skal få mailadressen.

Du kan og melde deg på ved å kommentere det under her.

kb-hus_crop.jpg

I hjørnet i kunnskapsbyens hus er inngangen du benytter.

Sist redigert av en moderator:

Rebern

New Member
Sted: Kunnskapens hus, Kjeller, rett utenfor Lillestrøm. Kl 13.00 Lørdag 23 Mars.

Vis vedlegget 11738

Nå kommer han til oss for å lære oss denne kunsten.
Vis vedlegget 11739

Vi kommer også til å fortelle og vise bilder fra årets koitur til Japan.

Det blir servert noe enkelt å spise i pausen.

Vi regner med at vi er ferdig 16.30 - 17.00

Du kan og melde deg på ved å kommentere det under her.
Martin fra Koidammen kommer

Veldig fint om de som liker å notere har med penn og papir selv :)
Vi finner sikkert noe om noen har glemt, men om alle glemmer er det et problem.
Stefan har lovet oss at han og vil fortelle hvordan vi kan se om feks en yamabuki eller Chagoi blir slik vi ønsker.
Så her blir det noe for enhver smak.
Gleder meg veldig til å lære noe nytt!

Ja vi synes dette ble en lærerik dag, og håper de som deltok også synes det var bra.
Takk til Tropex som deltok og stilte med fisk, som ble bøyd og diskutert grundig :)
Hvis noen har ideer og tanker rundt hvilke temaer vi burde tenke på til neste gang, eller som tema senere i år så skriv det enten her eller send oss en mail på kontakt(@)norskhagedamforening.no.

Stefan kom på fredag, og da var vi innom Lars og så på hans fisker siden vi også skulle til Tropex for å velge ut fisk som Stefan skulle bruke som visningsobjekter.
Det som var ekstra morsomt der var at når Stefan fikk se Showaen til Lars ble han blank i øynene :) For i følge han så må dette være Norges flotteste Showa, og antagelig Nordens fineste også. Gøy for Lars å ha en slik fisk hjemme.
Han mente også at vi i Norge har et godt miljø for koi, og er mulig foran både Danmark og Sverige når det gjelder kvalitet på fisk og anlegg. Gøy å høre for oss som bestandig tror våre naboer er best i det meste.
Det er jo selvfølgelig en mulighet at han sa dette for å være litt snill med oss også da :cool:

Mikroskopkurs hadde vært gøy for oss som ikke kan det. Mvh Anneke
Dette kan vi sikkert få til på et møte/treff på vårparten, med egne krefter. For vi har hatt et slikt kurs for to år siden og det er ganske mange i klubben som mestrer dette ganske bra føler jeg.
Men et bra forslag for dette bør vi nesten ha med gjevne mellomrom, både for å friske opp, og nå nye medlemmer.

eidsvold1814

Takk for veldig flott gjenomført og lærerikt kurs .
Vi gleder oss til å se alle som står å vrenger koien for å sjekke dybden på fargene.
For å unngå mye skjeve fisk, kommer jeg ikke til å lære bort denne teknikken til noen :):)
skal alle gjøre sånn,gjelder å være tidlig ute ¨handle fisk i år skjønner jeg:pså man ikke bare får fisk som svømmer til høyre eller venstre:p:p