Lodder til møter

Vi ser etter muligheter for å tjene noen kr samtidig som medlemmene våre kan få noen fordeler.
En mulighet vi har er å selge lodder og lodde ut småting på møtene våre.

Det er mange flinke folk der ute, og vi lurer på om noen har muligheter til å bidra med smågaver innen hage / hagedam / fiskehobbyrelatert.
Det kan være alt fra smågaver fra hagesentre, eller noen egendyrkede stiklinger eller fisk.

Tanken er da å selge lodder, og at de som vinner selv får velge på loddbordet.
Dette gjør at feks om du ikke trenger fisk, ja da velger du en plante eller noe annet på bordet.

På denne måten kan kanskje vi være med å spre gode damplanter og annet til de som trenger det, samtidig som foreningen får noen kroner i inntekter.

Send gjerne en liten mail til : kontakt (krøllalfa) norskhagedamforening.no hva du kan bidra med så planlegger vi litt ut fra dette.

Hvis du lurer på hvorfor vi ikke skriver mailadressen riktig med @ tegnet så har dette med at det er roboter som skanner hjemmesider og forumer som vårt, på jakt etter mailadresser, og da vil vi få store mengder søppelpost, så derfor er mailadressen "kamuflert" på denne måten.

Hilsen oss i styret