Lakk til glassfibertank

dag

Active Member
Har fått meg en oppdrettstank i glassfiber med bunndren og greier👍
Er sparklet litt innvendig og trenger et strøk med lakk.
Må jeg kjøpe en spesiell type pga giftstoffer i lakken?
Hvilken farge er smart?

Jeg ville valgt en mørk farge da jeg synes fiskene blir roligere i det, og ikke får så lett panikkanfall.
Hvis overflaten pusses ned kan du bruke topcoat som er polyester, slik som det andre i tanken.
Epoxy kan også brukes. Og faktisk biter bengalakk seg godt fast i pusset polyester. Bengalakk er også vanntett og vil hindre polyesteren å få "glassfibepest eller plastpest" som kan oppstå hvis det er luftrom inni glassfiberen.

LarsU

Det jeg hadde gjort er å pusse lett over med sandpapir og fjerne alle nupper som eventuelt skulle være der, deretter hadde jeg støvsuget og vasket hele tanken med en klut dynket i aceton for deretter rulle eller koste over et strøk med topcoate. Dette resultatet vet jeg vil bli 100% til rip age.🐟🐟🐟