Koidam Hytta

Sola er effektiv, og den har litt å trå til med også. Effekten som treffer oss nå om dagen er vel på over 700W pr kvadratmeter.
Merker det godt i vinterhagen. Hvis jeg setter på varmepumpen på fullt en litt gusten dag tar det laaang tid å øke tempen et par grader.
Når sola dukker frem fra en sky øker tempen 5 grader på noen få minutter, så ca 100m2 med kanalplast-tak hjelper godt når sola er oppe :)

Torstein

Har oval dam, sliter med 6 gangen, formel for oval er litt for vanskelig, men på øyemål 20 m2 20*700=14000 w wow

Torstein

Premiereaften, langfilmen "Koiene på Hytta"

VG sier at det er den beste koidokumentaren laget de siste årene,
Karakter:
terning6.png

Start helaftenen her

Kos dere, ta med popkorn og pils/saft før dere samler familien foran storskjermen.

Jeg har bygd om mitt gamle goPro Hero 2. Linsen som sitter i originalt gjør at under vann blir alt uten fokus.
Jeg skar ut en bit glass som jeg limte på med tek7
2.jpeg

Noen av bildene har jeg lagt ut

Veldig bra film, bare lurer.. Hvorfor har du filmet på høykant? Er jo bra på mobil, men for en gammel skalk som meg, som liker å se på stor skjerm blir det litt "smalfilm" :)

Torstein

Det er jeg enig i, youtube på mobil skal i utg pkt fylle skjermen, og som var planen,men gjør det ikke. Har ikke funnet ut av det. Du får ta frem pc, blir litt større der.

Tror Netti synes det er for kaldt i dette landet. Hun ligger og drømmer om en varm sommerdag i en leiredam i Yamakoshi mushigame.

bert

Ser du forer godt, overgang inne/ut store temp forskjeller og enorm vekst, gjør at indre organer ikke henger med i utviklingen og går i stå når vannet blir for kaldt. Du er ikke den første som opplever dette. ville nok foret mer magert i en lengre periode og få fiska mer inn i fiske form 🐟 🐟👍:D og la innmaten komme etter.

LarsU

det var trist og selvfølgelig var den blant de man var mest glad i😔

Superkjedelig å miste fisk i den størrelsen. Jeg har ikke så mye erfaring i så hard foring, men ut fra det jeg ser blir skrevet på facebook og her inne tror jeg Bertil kan ha rett i dette med hard foring og overgang til kaldere vann.
Leste en amerikansk veterinær som mente at immunforsvaret ble stresset av kraftig vekst og høyt proteininnhold i foret.
I naturen spiser unge karper mye larver-innsekter og andre høyproteinkilder, men etter hvert som de blir større går de over til mer planteføde.
Kanskje vi burde prøve dette?