Hvordan ser en gullfiskyngel ut?

Isbjørn

New Member
Lyse yngel = gul/hvit. (shubunkin.)
Vanlig yngel = grå/brun.
Da er mine grå/brun :)

Har funnet yngel i 3 størrelser nå. Vurderte noen minutter å ta inn dem jeg fant, men vil la naturen gå sin gang, så får jeg se hva som er igjen når høsten kommer.

Har også 2 frosker som hopper rundt i dammen, de var rompetroll for noen uker siden. Artig det også.

Alltid veldig morsomt når naturen "tar seg tilrette" i dammen og hagen. Jeg er heldig som bor på en liten gård, og da er det plass til å lage dammer som man bare kan la naturen gå sin gang uten fisk. Veldig morsomt å følge dyrelivet der, med frosk salamandere og ulike planter som kommer dit av seg selv.

Isbjørn

New Member
Både jeg og ungene er engasjert i dammen. Vi ligger daglig på kne og stirrer etter yngel, og naboene tenker vel sitt, hehe. De største er ca 2 cm nå og mye mørkere enn de yngste. Lurer på om det er flere på vei, siden to av gullfiskene er gode og runde. Kanskje fulle av egg? Vet ikke hva som er hun og han av dem.

Ja skikkelig runde gullfisk, Koi også, er nesten alltid hunner.