Hva er ditt fokus?

hans-ole

For meg er det helheten med planter og fisk og helst se litt naturlig ut masse farger og liv på både planter og fisk 👍

Heidi-Lydia

Så fint med bilder, hadde vært så fint med flere la ut bilder av sine dammer. Eller er den en tråd med flere bilder ?

eidsvold1814

de fleste som er innom her en del ,har egne tråder om dammene sine på forumsdelen koiprat,eller løst og fast,ingen egen tråd med bilder desverre :)

ragnar

Fint bilde Arne, det av fisken i fokus med blomster "som fyll " Her har ikke tælan slept enda, så det er kun bekkeblom som dukker frem i vannkanten ....

dag

Active Member
For meg er det koien som er i sentrum. (Tror jeg..)
Har snekra to tre plattinger og bygget drivhus slik at fisken kan nytes i alt slags vær.
Forsøker og plante etter beste evne med et snev av Asia i tankene.
Må innrømme at dette er også ganske trivelig😊

Mitt problem er vel å holde fokus :) Jeg synes alt rundt dam er fint.. Koi, gullfisk.. Vannplanter, bonsai, Niwaki, naturdam, amfibier.. Hele ruklet.. Og da er det lett for å spre seg litt mye :oops:🤪

Reactions: dag