Hagedamtreff 27 Juli

Hagedamtreff hos familien Skaara og Fonhaven lørdag 27 juli KL 13.00
Vi starter hos familien Skaara i Varveien 30, 3160 Stokke.
Google maps link
Der vil det bli servert litt vafler og kaffe mens vi ser på dam og anlegg.
Senere på dagen i ca 15-16 tiden drar vi til Jørgen og Hege (Fonhaven) i Tønsberg. Adresse: Åsgårdstrandsveien 83, 3153 Tolvsrød.
Google maps link
Det er en kjøretur på drøye 20 minutter. Hos Jørgen og Hege vil det bli grilling og kos utover kvelden.
Det er også mulighet for å bli over til søndagen for de som måtte ønske dette. Det er plass for å parkere bobil/campingvogn i nabolaget for de som ønsker, men gi beskjed om du ønsker dette.
Vi håper så mange som mulig har muligheten til å komme. Skriv gjerne om du kommer slik at vi vet sånn ca antall.
Alle er velkomne, både medlemmer og de som lurer på om dette er en forening de kunne tenkt seg å bli medlem i.

Har du vært medlem før, men ikke er nå kan dette betales på stedet. Vi har vipskonto.
Temaet vi tenker å prate litt rundt er vannkvalitet og filtrering. Har du en dam du lurer litt på om vannkvaliteten er bra så ta med en flaske med vann fra denne,
så tester vi og kanskje vi kan komme med forslag til hva som bør gjøres.
For å få riktig resultat, bruk feks en halvliters brusflaske og fyll flasken helt full og sett gjerne på korken under vann. Skyll flasken godt før bruk.
Oppbevar flasken mørkt på veien.

Torstein

Brillefint opplegg!
Vi kommer, Anneke og Torstein.

Vi tar med en flaske vi også, ildvann, den blir oppbevart både kaldt og mørkt.

Vi har ikke tomannstelt, det bytta vi bort i barnevogn, men vi prøver å få til en overnatting. Vi trenger ikke mye plass
Image_1562261361.jpg

Ohoy!

Vi kommer også, og vurderer en eller annen overnattingsform i telt, bil, hotell.. Vi ser ann været.

Fondammen

Da har Thore reservert gjesterommet 😀Vi har ikke så stort hus men kan fikse madrass til i rommet i 2 etasje Arne og Elin 😀