Glassfiberdam på fjell

LarsU

Hei har du en link til den malingen/top coat og voks ? Er top coat og gealcoate det samme? Mye spm. her 😅 det som jeg skal bruke det til er innvendig i en glassfiber kar jeg skal renovere .
Hei Frode
Svarte deg på en annen tråd du ga ut, men kan supplere litt her😊
Gealcoate har ikke voks i seg og blir ikke hardt herdet(klebrig)
Gealcoate er tenkt som mellomstrøk hvis man må det.
topcoate er det samme, men har 4% voks innblandet som gjør at sluttresultatet blir tørt og hardt som på en måte er sluttstrøket med den fargen man ønsker. Polyester er på en måte topcoate uten farge( har også 4% voks i seg)
Skal man ha farge som sluttstrøk må polyester( ferdigherdet)vaskes med en fille aceton for å fjerne overflatevoks.
Jeg har brukt Plastspesialisten og er kjempefornøyd og skal bruke de på nytt prosjekt innedam også👍

LarsU

Takker for svar 👍 tror ikke vi har Plastspesialisten her i Rogaland? Montro om produktene fra Biltema kan brukes?
Finnes sikkert båtbyggere som driver med glassfiber i Rogaland, der får du sikkert hjelp og kjøpt rimelig vil jeg tro😊