Formere planter

Hagedam

Member
Om jeg skal prøve å formere noen planter litt for moro sin skyld i potter har det noe å si om bruker hagedamplante potter slike i plastikk med masse hull eller helt vanlige potter som kjøper om kommer med når kjøper planter.

Kommer vel litt ann på, men feks iris kan plantes i vanlige potter og vanlig jord, men liker da ikke å stå i nedesenket i vann, skal de stå i vann må de ha "luftigere" potter og ikke vanlig blomsterjord.

Hagedam

Member
Har tatt vare på noen av pottene som kom med damplanter kjøpt tidligere kan vel kanskje bruke de pluss litt vannplantejord eller grus å prøve å plante i disse la de stå i et lite kar med vann. Er ikke noe hull rundt omkring på potten slik som de du får kjøpt som beregnet for vannplanter men går vel kanskje greit for det er jo hull i bunnen på de som fulgte med når kjøper damplanter.