Fisk og plantehus hos Tropex

Vis vedlegget 11231 Her er noen Sjokolade brune gin rin Chagoi og sitrongule yamabuki fra en , ung , fremadstormende liten oppdretter bosatt i et veikryss
Jeg har hørt at hans Chagoi foreldre er fra Yamasaki og yamabuki foreldrefisk fra Izumia
Disse tosaiene er 12-15 cm .
Noen av dere har muligens fra denne stammen hjemme , da Arne solgte fra denne oppdretter i dam1 for en tid tilbake .
Noen som kan tippe navn på oppdretter ?
Dette burde jeg husket da.. :) Kan det være Marushin han het?

D08D06FE-7723-45CD-8F18-8452EB08387A.jpeg 598859C3-4C85-414A-AA6D-E64941FEC71E.jpeg 30D83A4E-6EFA-43FB-ABDB-2AE6D3CA8216.jpeg Nå som butikken har vinterstengt har jeg dratt på annen jobb i fjellheimen , men har satt igang siste runde i fisk og plantehus før frosten tar oss.
2 varmepumper er på vei inn og gulvleggingen har startet, en løsning så snø raser lettere av taket er også under ombygging .
Nå gleder jeg meg til å komme hjem å se .

Ser ut til å bli veldig bra :) Nesten så det er synd man stort sett har det man trenger så man ikke har noen gode unnskyldninger for å komme en tur.
Bare vinterhagen er tett så kommer jeg nok :)

Du trenger ikke behøve noe , jeg trenger en som har lyst å lete i mikroskop .
Har 3000 nye fisk som skal dobbel sjekkes . Alle sammen . He he ..
Jeg gleder meg til å besøke vinterhagen på Mellum . Er altid noen spennende forsøk/testing som pågår.

Sist redigert:

Lete etter parasitter er gøy, men vanskelig, så blir gjerne med på det :)

Roar

Dette har blitt super bra:)
Blir med Jørgen en tur bort til dere på onsdag, bl.a. for en titt.

eidsvold1814

bedre "furtebu"kan vel ikke fåes:)ble litt antiklimax og gå inn i mitt 18kvm drivhus etter å ha sett sånne bilder,utrolig og fint det er blitt hos dere:)

Helt riktig . Før gikk jeg i garasjen, nå stikker jeg i drivhuset.
Du kan jo få det veldig hyggelig i 18m2 drivhus, men er interessen for fisk så stor at den tar vel all plassen tro .-)

eidsvold1814

hehe,du kan så si:)men faktisk så er jo planen på Eidsvoll og få bedre plass også i drivhuset.få stablet 10000liters karet inn der og bli kvitt de to litt mindre som er der nå,bygger jeg filtrene utenfor,så har jeg ca 9kvm igjen inne :)

Håkon

Ja, det har blitt et flott koihus :) med mye fine detaljer. Hvilke oppdretter er disse sankene i fra? Er det også doitsu varianter der?
Hvordan har temperaturen i vannet holdt seg i vinter?

Hvordan har temperaturen i vannet holdt seg i vinter?
Dette er fjordårets jumbo tosai fra Myatora
Nå Nisai 30-40cm .
Det var få som handlet av disse i sommer fordi Jumbo tosai har uklare og svake farger .
Nå er fargene helt rå og tror disse forsvinner raskt til våren.

Synes det ser ut som om du har mye fisk. Hvor skal de du kjøper i Japan gjøre av seg?
Ser ut som om dere har gjort litt finpuss siden jeg var der i høst, og nå varmer det vel godt de dagene sola våger seg frem :)

tgreen

Ja dette har blitt virkelig flott:cool:.
Dette må bare ses hvis man har anledning;).
Var en tur innom selv i går. Måtte ha mere for igjen:confused::eek::rolleyes:.