Firkløver filter selges

Det var snilt og gi til nevø , men hva med å få han lilleroren din til å slutte med golf og heller ha koi 😂
Vi ble ikke enig i hvem hobby som var billigst ,
Du får stramme han opp litt 👍
Dette var et ganske bra filter når det kom på markedet husker jeg.

Håkon

Vi ble ikke enig i hvem hobby som var billigst ,
Du får stramme han opp litt 👍
Dette var et ganske bra filter når det kom på markedet husker jeg.
Lillebror har sett hvor mye tid og penger jeg har brukt på denne koi-hobbyen, så han er nok veldig skeptisk :) og golfkøllene kan du sette i skapet når du trenger en pause, det kan du ikke med koi :D
Det er et bra filter, men ikke av det mest poppulære slaget i disse dager. Nå skal alle ha beed og trommel :) så jeg regnet ikke med at det skulle bli revet bort :) Men det er et OK filter for han å starte med til han har lært litt, og funnet ut hvilket nivå han ønsker å legge seg på.

Håkon

Jeg bruker fortsatt 1 del i min inne dam har stått i mange år 👍 🐟🐟
Jeg har også den enkle som het Bio-sive (tror jeg?) Også har jeg en ekstra som jeg kan koble til på dette. Jeg har tenkt til å bruke dette på Ø3 meter glassfiberkarret på 7 kubikk som jeg skal bruke til karantene, og som reserve å ha fisk i dersom jeg må gjøre vedlikehold på bassenget de går i nå :)