Filtrering

Gullfisken

Member
Ferdig med øvre del av bekken.Måtte ha et par tre små gullfisk igår,klarte ikke holde meg til helgen da jeg skal hente/kjøpe en del større gjeng. Ble jaggu meg populær den grotta - da de fant den så jeg ikke mer til dem.. Idag morges så jeg bare tre små snuter i grotte-åpningen.. Fant en grei måte å mate fisken på da skimmeren sugde til seg en del mat.. har jo splitta samme pumpa til skimmer og til tomt pumpehus på bunn. Satte en bøtte oppå skimmer og da fikk den på bunn alt trøkket så bekk og fontene fortsatte i samme tempo.En av fiskene var helt opp med skimmer men den skvatt fort unna da den merka dragsuget.

Lyden av rennende vann er magisk :) Flott dam, men jeg tror jeg ville prøvd å laget noen gjemmesteder for gullfiskene. Hvis det ikke er der da? Det ser litt grunnt ut, og fisker bli stressa hvis de ikke har noe å gjemme seg under, spes når det kommer fugler flygende over dem.

Gullfisken

Member
Takk for det Arne - jo det er flere skjulesteder. Lagde noen heller til å svømme under pluss en stor grotte. Ruger på en planteøy når de er på det grunneste med skjulested midt i.