Er du god på å se forskjellen?

Ser du forskjell på koi og gullfisk?
Er det veldig enkelt mener du? ;-)

Da har vi en utfordring til deg her. Hva er fiskene på bildet?
Er det bare gullfisk, eller bare koi, eller en blanding?

Vi gir bort et års medlemskap til den som vinner konkurransen, og vi har og premier til de to neste.
Hvis det er flere som har rett blir det trukket.

Vi oppfordrer til ikke å diskutere dette her på forumet eller andre nettsteder. Om noen legger ut hva som er hva blir de disket fra konkurransen.

Er noe uklart rundt regler eller noe annet av teknisk karakter du lurer på ang konkurransen så spør.

Du som vil delta sender melding til kontakt(@)norskhagedamforening.no innen 15 februar. ( Ta vekk klammene rundt @, de er der bare for å villede roboter som støvsuger nettet for epost adresser.

Hvis du tror det bare er en type fisk, så skriv bare hva du tror det er.
Om du tror det er en blanding så last ned bildet og merk på bildet hvem som er hva.

Det er kun en person i styret som vet fasiten i denne konkuransen, og alle kan delta. Både styret, medlemmer og ikke medlemmer kan delta.
Har du alt betalt medlemskap, kan du velge å få det tilbakebetalt eller la det bli 2020 medlemskap.

Lykke til!!
konkuransebilde.jpg

Sist redigert:

Artig konkuranse , vil være overraska om alle har rett svar her .
Kanskje ingen

Har du husket og sende inn svar ?
Siste frist

Da er tiden inne for å avsløre hvem som har vunnet, og her er vi imponert.
Dette var ikke en lett oppgave, og Arne som har tatt bildet trodde vel ikke at noen skulle få full pott, men det var det.
Og tre til som kom veldig nære.

1. Sverre Habberstad hadde alle rett og legger ved bildet han sendte inn for å vise rett svar.konkuransebilde.jpg
De med pil er altså koi, alle andre er gullfisk av forskjellige typer.
De tre neste hadde variasjoner over temaet, og vi har valgt å dele andreplassen på tre stk.

2. plass : Thomas Nilsen hadde merket av alle riktige, men hadde en for mye i tillegg.
Laila Rødahl hadde funnet 2 koi, men manglet den siste som og var den vanskeligste å finne.
Vebjørn Dahle Skaara hadde også funnet alle koiene, men hadde og merket av en for mye, som var gullfisk.

Nå kan noen sikkert finne argumenter på at dette er feil, men det er nok ikke det, når man ser disse "live" og kan studere dem på nært hold ser man tydelig at de tre har små "barter" i munnviken.
Den ene lengst til høyre ser man har det på bildet, og den eneste andre fisk med lik farge er altså koi nr 2.
Koi nr 3 er nok den vanskeligste å finne, men den slanke kroppen og hodefasongen kan vise at det er koi, men lett vil vi ikke si det er.

Da er det bare å gratulere, og medlemskap for 2019 vil bli gitt til de av vinnerne som ikke er medlem, og det var tre.
Den siste vil få en liten gave fra foreningen.

Wow . Imponerende å se dette , jeg har sett noen små koi og gullfisk på samme størelse og kan ikke ut fra bilde se dette.
Gratulerer Sverre !

Bra du synes det var gøy, og velkommen som medlem Sverre :)
Jeg håper å kunne vise frem noen av fiskene som litt større hvis de kommer seg gjennom vinteren i god behold.