Betalende medlemmer

Vi begynner snart med å rydde opp i medlemslisten vår på forumet her.
Så til dere som ikke har betalt årets medlemskap oppfordrer vi til å gjøre dette snart så dere beholder tilgangen til alt på forumet.

eidsvold1814

ja det må vel være et must når man sender ut regninger/skal kreve inn kontingent at det er en betalingsfrist på giroen man mottar,ingen betalingsfrist på mottat giro her heller

Å bruke betalingsfrister på medlemskap er noe som varierer fra forening til forening.
I prinsippet er det jo ikke noen vare eller tjeneste som noen har kjøpt, og må betale innen en frist.
Medlemskap er frivillig og kan inngås hele året.
Men dette er noe vi selvfølgelig kan gjøre om til neste år hvis det viser seg at er noe medlemmene vil ha?
Sett fra foreningen sitt sted er det jo selvfølgelig at vi ønsker å få inn flest mulig medlemsinnbetalinger så raskt som mulig.
På grunn av at vi prøvde å rette opp medlemslisten vår før vi sendte ut innbetalingene kom denne noe sent ut i år, dette beklager vi og håper å være raskere ute neste år.
Det at det ikke er en dato på innbetalingen betyr altså ikke at man må utsette den lengst mulig :)
Det skjer ikke noe drastisk med de som venter lenge med å betale, de mister bare tilgangen på den delen av forumet som er forbeholdt betalende medlemmer.
Når medlemskapet er betalt vil den tilgangen åpnes igjen med en gang.
Det vil gå enda et par uker før vi begynner å rydde i medlemslistene, så alle skulle rekke å betale innen den tid.