Årsmøte 2018

Norsk hagedamforening avholder Årsmøte søndag 11 mars kl 12.00 på Kjeller i Akershus.
Årsmøtet avholdes i 2.etg på Kunnskapsbyens hus.
Her er link til google maps

Alle saker som skal behandles av Årsmøtet må være sendt styret senest fredag 2 mars.
Saker kan sendes kontakt(att)norskhagedamforening.no

Dagsorden:
  1. Valg av Ordstyrer og referent
  2. Godkjenning av innkalling
  3. Styrets årsberetning
  4. Regnskap
  5. Innkomne forslag (Ingen)
  6. Valg

Alle betalende medlemmer er velkomne og vi håper så mange som mulig har mulighet til å komme.

Med hilsen Styret for Norsk Hagedamforening.

Sist redigert:

Alle skal nå ha fått en mail fra oss med en påminnelse til årsmøtet. Hvis du ikke har mottatt dette så se om den har havnet i søplefiltret, eller blant reklame (Hvis du har Gmail).
Finner du ikke mailen noe sted så gi oss beskjed enten her eller på mail til kontakt(att)norskhagedamforening.no.
Så sjekker vi om du er oppført med feil epost eller det er en annen grunn til at du ikke får våre mailer.

Da er referatet fra møtet klart og ligger her.

Om noen av medlemmene som var tilstede har ting de husker som ikke kommer klart frem så gi oss beskjed om dette.
Vi sender inn dette referatet til Brønnøysund om ca en uke.

Styret takker for oppmøtet, og vi synes Årsmøtet ble en hyggelig og konstruktiv opplevelse.
Etter den formelle delen snakket vi løst og fast om hvordan foreningen bør drives, og det kom gode innspill vi i styret tar med oss videre.
Etter møtet hadde vi kurs/studiering hvor filtrering, plantefiltre og aquaponics ble tatt opp.
Jeg tror alle lærte litt, både de som hadde kurset og tilhørerne.
Vi takker for positiv og hyggelig deltakelse også her, og vi kommer tilbake med mer informasjon rundt dette senere.