tgreen

Profilinnlegg Nyeste aktivitet Innlegg Om

 • Hei

  Takk for sist. Jeg har tenkt litt mer på dialogen rundt karantene for fiskene fra Japan. Om du kjøper fisk hos ulike oppdrettere - hvordan gjør du det med karantene da? Om du putter alle de samme sted er det jo stor sjanse at de blir smittet av hverandre?

  Mvh Anneke
  Hei er på hytta nå og lurer på om du er hjemme i morgen onsdag? PS kommer ikke gjennom på mobil
  Ja det skal jeg gjøre. Hadde hvert hyggelig om Arne og Anders kan bli med på Søndag. Vi snakkes.
  Hei Thore! Jeg får ikke anledning til å dra til årsmøtet på lørdag. Har du mulighet til å ta med min vekstkonkurransefisk til meg så kan jeg hente den på søndag? Kanskje kan Arne og Anders bli med også? Mvh. Ulrik
  Har fri frem til Torsdag. Så det passer alle dager frem til da.
  Ja du kan se på de da.
  Hei Thore! Vi snakket i fjor om at vi kunne ta med to fra Skien som etablerte ny dam i fjor. Når passer det å komme på besøk til deg? Jeg kan jo se på de to koiene da og diskutere pris.
  Hei Ulrik!

  Har heller dårlig med mindre koi nå dessverre. Men jeg har jo de to Yamabukiene fra fjorårets vekstkonk. De er rundt 35-40cm. Og det er de minste jeg har som jeg evt. skal selge.
  Hei Thore! Mistet den store gule koien jeg kjøpte av deg. Tror jeg hadde foret for mye. Var en del mat på bunnen av karet inne. Fikk renset dette. Jeg lurer på om du har noen små HQ-koi jeg kan få kjøpt av deg. Har lyst til å kompensere tapet med noen fine små koi.
  Hei Nils!

  Flott at du melder deg inn! Det skal jeg gjøre. Skjekker kontoen en av de nærmeste dagene, så sender jeg en giro med medlemskort slik at du kan feste kviterings oblatet på dette.
  Har noen til som må sendes ut etter hvert også!

  Snakkes!
  Hei Thore

  Har endelig fått rotet meg til å få meldt meg inn i Norsk Hagedamforening :)
  Har skrevet på innmeldingen hvem den er fra
  sender du et medlemskort eller noe har bedt omkvitteringsoblat
  legger ved adresse etc for regestrering

  Hilsen
  Nils Bull-Melsom
  Bloksbergveien 12
  3132 Husøysund
  tlf:33368717/90209421
  nilsb-m@online.no
  Jo takk for det. Godt å høre at de kom vel frem. Ja du kan jo ta dem inn, men ta det rolig når du tilvenner dem.
  fiskene har det bra,svømmer rolig i dammen,men spørs om jeg tar sjansen på og la de gå der med værmeldinga fremover,så blir nok og flytte dem inn i trygge omgivelser,takk for handelen og flotte fisker
  Hei Thore! Jeg skal få inn kneprotese neste torsdag og blir sykemeldt i 6 uker. Jeg har da problemer med å veie og måle fiskene til vekstkonkurransen 2011. Har du mulighet til å hjelpe meg når den tid kommer??
  Tjena ja.

  Nei det gikk dårlig med den showaen, MEN heldigvis så er det flere igjen som er like fine. Har blitt kvitt det nå ser det ut som, men det strøyk med 6stk av disse Dainichi fiskene dessverre.
  Det var et bakterie angrep. De har nok fått en reaksjon når de kom sammen med fisk fra den originale "stammen" her. Slikt skjer, men som sagt så ser det bra ut nå.
  Hvordan går det med vekst konk. fiskene dine? Disse her i gården eter som hester og vokser som bare rakkern.
  Tjena grabben.

  Hvordan går det med fisken i kjelleren. Er de på bedringens vei og klarte du å redde den knall fine Sanke / Showan ?

  Hilsen Jan-Erik
 • Laster inn...
 • Laster inn...
 • Laster inn...
Topp