Arne
Reaction score
2227

Profilinnlegg Nyeste aktivitet Innlegg Articles Om

 • Har målt andre parameter og de er ok, har ikke gjort noe vannutskiftning. Bør jeg bare ha litt mer tolmodighet eller burde jeg gjøre en eller annen justering.
  Mvh Annkee
  • Like
  Reactions: Arne
  Arne
  Arne
  Hvis du har litt høy dose kan det være at bakteriene ikke tåler den høye konsentrasjonen, jeg ville byttet ut 50% av vannet og målt nivået da. Du bør ned mot 0,2-0,5mg pr L i starten for å få det i gang, hvis du da måler nedgang kan du tilsette litt til slik nivået kommer opp på det samme.
  Hei, setter pris om du har mulighet til å gi noen råd :). Jeg har for ca tre uker siden begynt med salma salmiakk prosjektet i bilofilteret. Det er 300 l helix og ca det samme vann, god lufting og rundt 21 grader i en kubikk tank. jeg helte ca desiliter av salma i. Jeg har målt en gang i uken og det er fremdeles absolutt ikke noe bedring. Raser rett opp i mørkegrønn.

  Mvh Anneke
  Hei! Jeg var på en konferanse på Losby gods. Der har de en stor dam uten koi. Jeg tipset dem om Dam1. Her kan du ha en mulighet for salg og for at de får etablert en flott koidam som kan bli en strålende attraksjon. Mvh. Ulrik
  HALLO IGJEN
  er nå ferdig med 3ukers behandling av fiskene mine,må jeg skifte alt vann før jeg setter i gang med filterstart guffen jeg kjøpte av deg?
  Hei, her sitter jeg inni de sene nattetimer, og ser at dere driver med "beis" trodde dette handlet om hagedam ikke maling og beis å sånn.

  Ser det står Våre samar"beis"partnere i linken på venstre side. :-D
  Heisann :) Jeg har nettopp oppdaget at alle mine koi har overlevd en lang og kald vinter i Bergen...phu...har vært veldig spent på hvordan det ville gå, men ser ok ut :) men vann verdiene er det værre med, hadde lav Ph 6 og veldig mykt vann og nitrite testen viste 0,3 mg/l, jeg har tatt en halv sekk med skjellsand og tilsatt det i filteret.1/3 i går,1/3 idag av sekken slik at det ikke skulle bli for voldsomt. Men så leser jeg at det nædvensidgvis ikke trenger å være bra, kan jeg spørre hva jeg bør gjøre nå ? på forhånd takk :)

  Mvh Tone
 • Laster inn...
 • Laster inn...
 • Laster inn...
 • Laster inn...
Topp