Noen som kjen

Spørsmål fra kunde .
Noen som kjenner til om dette finnes , eventuelt hvor dette kan kjøpes ?
Kopi epost .
Jeg har et spørsmål dere kanskje kan hjelpe meg med.
I min dam er filteret pumpeført.
Det jeg lurer på er om det finnes en føler eller flotør, som kan kutte strømmen om vannivået kommer under et vist nivå?
Om slanger eller rør skulle ryke/falle av på land, vil jo dette medføre at dammen tømmes fullstendig, og med de dramatiske følger det ville få mtp de koiene jeg har i dammen.
Jeg hadde tenkt at strømmen skulle kuttes før strømuttak, slik at filter, uv lys,pumper osv på land også stoppet ved «strømbrudd».

Ja dette tror jeg er mulig å få tak i relativt greit, men tror dette må sendes etter fra det store utland.

LarsU

Nivåbryter type topol( to stifter som varsler når de ikke er i kontakt med vann) som igjen må ha 9v(trafo, eller batteri)krets over reelle for å bryte 230v. Ikke umulig dette, men her bør en elektriker komme på banen :) Eller en reodor 😂

bert

Bare å bruke en nivå føler som feks av de som brukes i båter. (lensepumpenivåføler kan også brukes)

Torstein

I skrivende stund har jeg dette på tapetet, en føler som skal trigge automatisk påfylling.

Føler:

Sensormodul som kan trigge rele (som da kan slå av pumper og annet slag).

På denne skal jeg montere en ventil som fyller:

Total pris 475 + en liten boks å montere det i.

Liker man å fikle så liker man det :)

Torstein

Spørsmål fra kunde .
Noen som kjenner til om dette finnes , eventuelt hvor dette kan kjøpes ?
Kopi epost .
Jeg har et spørsmål dere kanskje kan hjelpe meg med.
I min dam er filteret pumpeført.

NB, to mulige feilkilder ved trommel.
Vi har pumpeført. Jeg har sensor som stopper pumpe om filteret går tett og vann renner ut. Om det skjer pumpes dammen tom, og det vil vi ikke skal skje.