Møte/kurs Lørdag 23 mars

Sted: Kunnskapsbyens hus, Kjeller, rett utenfor Lillestrøm. Kl 13.00 Lørdag 23 Mars.
Adr: Gunnar Randers Vei 24, 2007 Kjeller

Her er link til google maps.

Vi ordner slik at alle kan parkere gratis, så kom inn og få lapp og en liten forklaring på hvor dere kan stå parkert.

Det er nesten blitt en tradisjon å avholde et kurs/møte i mars som skal lære oss dam/koi-nerdene noe vi kan bli enda mer nerdete av 😊
Nå hadde vi tenkt å lære oss hvordan vi kan «lese fremtiden» til våre koi allerede som ettåringer.

Når du står i butikken, eller hos koioppdretteren, hvordan kan du vite hvordan denne lille fisken vil se ut om noen år?
Vel vi kan ikke love at du vil være sikker på dette selv etter vårt kurs, men vi tror det er mulig å lære en del ting vi skal se etter, og hva vi bør unngå å kjøpe.
11738

Stefan Malm er godkjent koidommer, og har i mange år interessert seg for nettopp dette.
Nå kommer han til oss for å lære oss denne kunsten.
11739

Vi kommer også til å fortelle og vise bilder fra årets koitur til Japan.
På denne turen ble det handlet mer koi enn på noen av de andre turene, og vi var en stor gjeng som dro av sted. Så her samler vi info fra mange reisende.

Det blir servert noe enkelt å spise i pausen.
For å dekke noe av utgiftene koster dette 400Kr for betalende medlemmer og 600kr for andre.

Kontonummer er : 1870 46 03963, eller Vipps nr: 506199. Kan også betale kontant på kurset

Vi regner med at vi er ferdig 16.30 - 17.00

Gi beskjed på mail til kontakt(@)norskhagedamforening.no PS: ta vekk klammene, de er satt der for at ikke automatiske mailadresse-støvsugere skal få mailadressen.

Du kan og melde deg på ved å kommentere det under her.

kb-hus_crop.jpg

I hjørnet i kunnskapsbyens hus er inngangen du benytter.

Sist redigert av en moderator:

Rebern

Sted: Kunnskapens hus, Kjeller, rett utenfor Lillestrøm. Kl 13.00 Lørdag 23 Mars.

Vis vedlegget 11738

Nå kommer han til oss for å lære oss denne kunsten.
Vis vedlegget 11739

Vi kommer også til å fortelle og vise bilder fra årets koitur til Japan.

Det blir servert noe enkelt å spise i pausen.

Vi regner med at vi er ferdig 16.30 - 17.00

Du kan og melde deg på ved å kommentere det under her.
Martin fra Koidammen kommer

Veldig fint om de som liker å notere har med penn og papir selv :)
Vi finner sikkert noe om noen har glemt, men om alle glemmer er det et problem.
Stefan har lovet oss at han og vil fortelle hvordan vi kan se om feks en yamabuki eller Chagoi blir slik vi ønsker.
Så her blir det noe for enhver smak.
Gleder meg veldig til å lære noe nytt!

En ting til, om noen har problemer med veien eller ikke kommer inn, så ring 41 61 22 22 så hjelper vi så godt vi kan.