Kursdag / Møte

En tråd i 'Informasjon fra Foreningen' startet av Styret, 4 Mar 2018.

By Styret on 4 Mar 2018 kl 22:31
  1. Styret

Styret Styret Forumleder

Reg.:
    25 Feb 2015
    Innlegg:
    Liker mottatt:
    Poeng:
    Norsk hagedamforening arrangerer kurs og møte søndag 11 Mars.
    Etter årsmøtet.

Kurset starter kl 13.00 på Kunnskapens hus på Kjeller, nær Lillestrøm.
    Kart finner du på denne linken

Kursdag-2018-forside_S.jpg

Dette blir et kurs hvor vi håper det kommer både gamle og nye medlemmer.
    Så kjenner du noen som du vet er nye på hagedam, eller har lyst til å lage seg dam så inviter de med.

Temaet mener vi er noe vi alle har snakket mye om, og som vil belyse noe mange av oss har lurt på lenge.

Vi skal snakke litt om filtrering generelt, og vi skal gå litt dypere inn på plantefiltre, og hvor mye planter må vi ha for å holde vannet vårt rent, og hva kan vi oppnå av helsefordeler for fisken.
    Og hva kan vi dyrke av nyttevekster?
    Ville det ikke vært litt morsomt å kunne dyrket salat og tomater og samtidig holde god vannkvalitet for fiskene?
    Mange steder koster vann penger, og kan vi redusere dette mye ved hjelp av planter?

Vi regner med å holde på til ca kl 18
    Det vil bli servert pizza ca 15.30
    Litt frukt og drikke vil også være med.

Dette vil kun koste kr 100 pr medlem, og for ikke medlemmer koster det 300Kr, og da får de et års medlemskap med.
    Vi håper at dette blir et kurs, hvor flere av dere som har erfaring også bidrar med erfaringer og meninger.

Tropex har vil også delta, og vil gi oss som deltar 50% rabatt på planter som bestilles på møtet, ved bestilling av minimum 12 stk planter.

Meld dere på så raskt som mulig, og vi må ha påmeldinger senest fredag 9 mars.
    Send påmelding til kontakt(att)norskhagedamforening.no
    Har du spørsmål kan du ringe Arne på tlf 41 61 22 22 for mer info.

Kurset betales på forskudd, og vi sender innbetalingsdetaljer som bekreftelse på påmelding.
    Det er begrenset med plasser, og førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Håkon og Fondammen liker dette.