Koi hos tgreen 2019.

tgreen

Da fikk jeg endelig flyttet noen fisk ut samt omrokert litt i karene i kjellern.

Det var de største fra siste Japan tur som gikk ut i den minste utedammen. Tok ingen bilder av disse da det ble lagt ut bilder av dem i en annen tråd.
Så ble det flyttet totalt 16stk jumbo tosai (1åringer) fra det minste karet i kjellern over i det største.
Dette er 10 stk. Kohakuer fra Torazo 33-40cm, 4 stk. Isa Showaer 32-40cm og 2 Mukashi Ogon 37 & 40cm fra en forholdvis ny oppdretter som jeg ikke husker navnet på🤪:oops:.

Men her er noen bilder av disse fiskene da.
005.JPG

006.JPG

013.JPG

020.JPG

022.JPG

030.JPG

034.JPG

038.JPG

Vi gale har det ganske godt da :) Mye fin fisk hos deg Thore, men trodde antallet faktisk var større.. Men det blir maange kg fisk :)
De showaene har jo strukket seg noen cm alt ja :) Tror nok ikke min Isa har strukket seg ut like mye, men den fikk litt lite mat de første 2-3 ukene pga at filtret tok så lang tid, men nå fores det her og :cool:

Jeg gleder meg som en unge til Thore kommer i morgen .
Han skal ha med fisk til dammen min 👍
Har ikke sett disse siden dem var yngel . Nå ryktes det 65cm og det er ikke lenge siden disse var små😀
Dammen bak huset har vært uten fisk siden i høst.

LarsU

Her var det mye flotte fisker Thore og ja kan se de har vokst myyye på så kort tid:D Enig med den første Kohaku og mange fler deriblant Isa showa bilde 7 var spesielt min smak:p

tgreen

Jeg gleder meg som en unge til Thore kommer i morgen .
Han skal ha med fisk til dammen min 👍
Dammen bak huset har vært uten fisk siden i høst.
Ja nå skal det pakkes 7stk fra Marudo Nisai som er fra ca +50cm opp til nærme 60cm.
Og så skal det pakkes ned 4stk. Isa Showaer Yonsai som er fra ca 65cm opp til de nærmere 70cm.
Alle disse er med sertifikater. Så det er bare å glede seg:D;).

tgreen

Ja vi gale har det egentlig ganske så godt;).
Heldigvis så har anntallet holdt seg rundt 100stk. Men som du sier så er det MAAAANGE kg med fisk til sammen:p🤪.
Kan jo si at de som det er bildet av her fikk en god start her i karantene tiden siden filtrene og karene de har gått i har hvert godt innkjørte. Dermed var det tidlig i gang med god foring.
Og en annen ting er at disse har hvert i kjempe form fra dag 1 siden de kom hit. Har erfart at får man utbrudd av ett eller annet så stopper veksten opp i mange uker.

Skal bli artig å følge med videre på disse.

ragnar

Feite :) og fine fisker Thore !! De har sånn brett i nakken... Vi skal til Vestfold ( Sandefjord Hundeklubb ) helgen 1. og 2. juni.. :) hadde vært gromt å komme innom en tur?