Japan 2019

Det er vel ingen som har helt oversikten her lenger. Når 10 halv-forvirra menn er på shopping går det for seg. Men det skal sies at selv på Koishopping er det damene som handler mest .

Stakkars Lars som bare hadde plass til 2 nye fisk.
Kristine har vel lagt på en null for han og i morgen skal vi til longfinn kongen og da ryker Lars på en ny smell :))) Vent å se !

Bjørn Erik har vært unormalt rolig frem til i dag ,men så gikk han på en kraftig baksmell . Max 2-3 jumbo fisk ble til 17 da vi passerte Marohiro .

Jeg tror det ble plukket følgende fisk i dag

Takahashi 56 stk 28-40cm nisai

Wada 50 stk Hq yamabuki 15-16cm tosai

Kobanjashi 8 stk 30-45cm nisai

Yamagushi 20 stk 28-32cm jumbo tosai

Maruhiro 30 stk 30-60cm nisai

Siden jeg er så grådig god på YouTube har jeg noen videoer her :

Roar

Masse flotte bilder av både folk og fisk:)
Ei uke går fort, kos der så mye de neste dagene på denne flotte Japan turen:)

Hvordan har de fått til den gule kujakuen?
Vi spurte ikke om dette direkte, men det er vel naturlig å tenke at de har krysset inn noe Yamabuki eller Kigoi inn i linjene for å få frem noen slike.
Det tar ofte noen generasjoner å stabilisere en slik ny variant.

LarsU

I dag ble en lang dag på Østlandet ;)

Fiskene måtte selvfølgelig få papirer i boks før vi kunne få dem ut, tok bare 2 timer😜
Så ble det å losse mange kollie for vidre transport.
Vi startet ferden kl. 08:30 og var ferdig ca. Kl. 15:00 så dagen gikk kan man si. Her kommer bilder av kolliene/ kassene:)
Filene er for store til at jeg kan laste opp pga. Oppdateringer av forumet, men kommer tilbake med bilder;)

ENDELIG er fiskene her :) Og de var heldigvis i megaform.
Kassen med tosai (ettåringer) jeg plukket hos Hasegawa fant vi ikke under første sjekk på Gardermoen, så den måtte bli med til Hallangen, og ble hentet der i kveld, men selv om det ble 4-5 timer ekstra i pose var de i utrolig god form.
5 minutter etter at de var sluppet ut letet de etter mat.
hasegawa-2.jpg

Fikk også lov å plukke ut noen få Benigoi fra Hasegawa, og de ser ut til å ha gode gener for vekst. Kraftig hode/munn og bred halespole (Den delen like føre halefinnen)

Shintaro.jpg

Jumbo tosai fra Shintaro.
Flest sanker, som ikke er min yndlingsvariant, men håper noen av disse vil utvikle seg bra.
Foreldre og storesøsken er hvertfall diigre og fargesterke.

Isa-showa.jpg
Denne jumbo tosai showaen fra Isa håper jeg utvikler seg bra, den er litt dyrere enn de andre fiskene jeg pleier å kjøpe, men blir den så bra som det påstås så er den verdt det :)
shinoda-Doitsu.jpg

Denne kassen med tosai doitsuer koster vel omtrent det samme som den ene jumboen over, men har trua på at det kan bli noen fine doitsuer likevel.

Så ble det å losse mange kollie for vidre transport.
Nei den biten er ikke på plass, så bildene må krympes litt. Men vi får tro Martin jobber med saken.

Jeg får ikke lastet opp mp4. Blir det også løst?
Jeg har ikke detaljene på hva som blir, men mp4 er jo en vanlig standard, så om man skal ha film, så må jo dette være en av filtypene som godtas. Det er en del forumer som ber alle legge ting på youtube og så legge inn youtube linken på forumet, fordi filmer tar stor plass.
Dette tror jeg vi må høre med han som vedlikeholder og leier oss plassen.

LarsU