Innkalling til Årsmøte 2019

Innkalling til Årsmøte for Norsk Hagedamforening, Søndag 12 mai 2019 kl 15.00
Norsk hagedamforening inviterer alle betalende medlemmer til Årsmøte.
I år møtes vi hos Anneke og Torstein Osborg. Adr er Ringveien 31, 1459 Nesodden.
Etter årsmøtet vil det være vanlig medlemsmøte hvor alle, også ikke medlemmer kan komme for å se om de synes denne foreningen er noe de kan tenke seg å bli medlem i.

Årsmøtet har følgene saksliste:
Telling av stemmeberettigede
Godkjenning av innkalling
Valg av møtedirigent og referent
Behandling av styrets Årsberetning
Behandling styrets regnskap
Behandling av innkomne forslag
Fastsette medlemskontingent for 2020
Behandle årets budsjett
Valg av nestleder, sekretær og styremedlemmer og varamedlemmer.
Har du et forslag til en sak årsmøte skal behandle send dette til kontakt@norskhagedamforening.no innen 9 mai kl 12.00

Vi legger ut komplett saksliste med innkomne forslag 9 mai kl 18.00 under «betalende medlemmer» på vårt forum.
Det betyr at du må være registrert som betalende medlem for å kunne lese den.
Er du betalende medlem, men ikke har registrert deg på forumet? Ta kontakt med en i styret eller send oss en epost på adressen over så ordner vi dette.
Medlemsmøte fra ca 16:000
På medlemsmøtet etter årsmøtet vil vi ha en liten utlodding av hagedam/hage saker, og også litt salg av drikke og enkelt å spise. Ta gjerne med litt kontanter, men det blir og mulig å betale med vips.

Husk årsmøte i dag kl 15
Medlemsmøte kl 16
Adr er Ringveien 31, 1459 Nesodden

Norsk hagedamforening blir til hva medlemene gjør den til .
Nytter ikke å sitte hjemme og mene noe .
Møt opp !

På veiene av tropex vil vi takke foreningen som legger ned en grundig jobb for hage, dam og fiskeintereserte .
Noen syntes det blir vel mye koiprat , men denne foreningen blir til det medlemene bidrar med.